Ansigtsbehandlinger

PCA-skin filosofi

PCA skin har været aktiv i sundhedssektoren siden starten, med det formål at støtte sund hud og behandling af hudsygdomme såsom følsom hud, acne, hyperpigmentering og aldrende hud, fordi sund hud er smuk hud. For at opnå dette har de fokuseret på at bringe videnskabelige teknologisk avancerede innovationer i hudforbedringsprodukter.

Desuden er uddannelse en meget vigtig spydspids i PCA-filosofien. De ønsker at formidle de nyeste oplysninger af høj kvalitet til de fagfolk, der arbejder med deres produkter.” Kort sagt, PCA Skin kombinerer sundhed, skønhed og videnskab til at udvikle hver unik formel til at løse din hud problem.

PCA skin klassisk ansigtsbehandling

Behandlingen består af ansigtskompres, peeling, maske efter hudtype samt en let ansigtsmassage. Afsluttes med dag- og øjencreme.

Varighed 40 min.

Pris 450,-

PCA Skin Luksus ansigtsbehandling med farv/ret af bryn og vipper

Behandlingen består af afrens, peeling, ansigtsmassage, maske efter hudtype. Når du ligger med masken, vil du få en hånd- eller fodmassage, efter eget valg. Behandlingen er med farvning og retning af vipper og bryn. Til slut er der øjencreme, serum, dagcreme og solcreme.

Varighed 80 min.

Pris 750,-

PCA skin klassisk ansigtsbehandling med Diamantslib

Behandlingen består af ansigtskompres, diamantslib, peeling, maske efter hudtype samt en let ansigtsmassage. Afsluttes med dag- og øjencreme.
Varighed 60 min.

Pris 600,-

PCA Skin ansigtsbehandling med dybderens

Behandlingen består af afrens, peeling, damp med ozon (Bakteriedræbende), 15 min. dybderens og maske efter hudtype.

Til slut er der øjencreme, serum, dagcreme og solcreme. De produkter der bliver brugt, er fra PCA Skin, som er frie fra parabener, syntetiskefarvestoffer, parfumer og mineralske olier. – Imellem behandler og kunde, bliver der indgået en forventningsaftale, om hvad behandlingen skal indeholde.

Varighed 60 min.

Pris 650,-

PCA Skin Super Glød ansigtsbehandling

Behandlingen består først af afrens og peeling. Dernæst påføres et trio sæt, også kaldet Oxygenating Trio. Til slut er der øjencreme, serum, dagcreme og solcreme.

De produkter der bliver brugt, er fra PCA Skin, som er frie fra parabener, syntetiskefarvestoffer, parfumer og mineralske olier. Denne type behandling er til dig, der vil have øjeblikkelig glød og den passer perfekt til de vigtige begivenheder i livet, som bryllupper eller fester.

Behandlingen kan med fordel benyttes af alle hudtyper og er for dig der også ønsker, at afgifte og ilte huden og se strålende ud, lige med det samme.

Varighed 20-40 min. alt efter hudtype

Pris 650,-

PCA Skin Pure Retinol 4% – Hudforyngelse

Denne yderst effektive retinol peel behandling (A-vitamin) er til dig der ønsker, at mindske rynker og få en jævnere hudstruktur. Huden bliver synligt blødere, man får mere glød og udstråling og farveforskelle mindskes.

Dette er en anti-age behandling, men den kan med fordel også bruges til, at komme af med akne og akne-ar.

Varighed 20-45 min. efter hudtype

Pris 1.150,-

PCA Skin absolute wellness

Almindelig ansigtsbehandling inkl. Decolte`og 20 min. Rygmassage

Varighed 85 min.

Pris 750,-

PCA Teenage Ansigtsbehandling

Behandlingen består af afrens, peeling, damp, let dybderens, maske efter hudtype/hudtilstand. Til slut er der øjencreme, serum, dagcreme og solcreme.

De produkter der bliver brugt, er fra PCA Skin, som er frie fra parabener, syntetiskefarvestoffer, parfumer og mineralske olier.

Varighed 60 min.

Pris 500,-

Alder: 13-19 år

Japansk lifting (naturligt ansigtsløft)

Japanske ansigtsbehandlinger er både kendte og anerkendte for deres effekt. Her arbejdes med at fjerne spændinger i ansigtsmusklerne, dræne væskeophobninger samt reducere linier og rynker gennem akupressur og japanske massage teknikker.

Allerede efter første behandling, vil huden have et friskere og yngre udseende. Behandlingen anbefales især ved stress, søvnløshed, koncentrationsbesvær, samt/eller ved linier, rynker og tab af fasthed.

Behandlingen:

  • løfter øjenlåg og mundvige
  • reducerer og forebygger dobbelthager
  • giver huden en naturlig energi og ny glød

Denne behandling består af følgende: Afrensning af ansigtet, peeling, maske, hovedbundsmassage, ansigtsmassage (lifting), øjencreme og dagcreme.

Varighed 60 min.

Pris 650,-

Book tid i dag

Book en tid hos os allerede i dag.

Har du spørgsmål?

Kontakt os endelig ned ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Kontakt os i dag på telefon (+45) 93 92 46 00 eller mail info@kapellangaarden.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.