Massage

Vores massage

Helkropsmassage incl. fodbad, varmekompres og ansigtsmassage

Denne massage er en skøn og nænsom behandling. Behandlingen starter med et fodbad, som efterfølges af en skøn og dybdegående massage, der efterlader din krop dejligt afslappet. og afsluttes med et varmt ansigtskompres ligeledes med æterisk olie.

Varighed 120 min.

Pris 1200,-

Sportsmassage eller wellness med olie

Er du stresset, har du myoser, spændinger i nakke/skuldre/ryg, evt. hovedpine forårsaget heraf, er en oliemassage det rette valg. Den er for dig, som ikke får rørt sig nok i løbet af dagen og måske endda sidder stille meget af tiden og laver gentagne bevægelser (som f.eks. ved kontorarbejde). Under massagen kan du slappe helt af og hengive dig til behandlingen, som udføres blidt, dog med faste hænder der løsner op for spændingerne.

Nakke, ryg & skuldre: 35 min. – 375,-
Wellness med olie: 40 min – 450,-
Hele kroppen: 65 min. – 675,-
Sportsmassage: 65 min – 685,-
Sportsmassage: 35 min – 385,-
Tillæg med akupunktur nåle:  50,-

Relax-massage m. varm olie

Denne behandling får dig til at slappe af i en travl hverdag. Varm olie hældes forsigtigt på kroppen og masseres nænsomt ind i huden. Denne massage er en wellness-massage, som efterlader kroppen helt afslappet.

Relax-massage m. varm olie: 65 min – 675,-

Den syvende himmel

Her kan du for alvor nå at slappe helt af og dermed få ekstra udbytte af massagen.

Jeg benytter langsommere og roligere massage-bevægelser, og herudover en varm, behagelig olie. Der sluttes af med blid hovedbundsmassage, der med garanti får dig helt ned i gear!

Varighed 80 min.

Pris 795,-

Stenmassage

Denne massage er en skøn og effektiv massage. Her kan veksles mellem varme basaltsten og kølige marmorsten under hele massagen. Ved denne kombination opnås en meget dyb og effektiv behandling, der arbejder videre i kroppen i op til 72 timer.

Modvirker stress, søvnproblemer, uro og muskelsmerter.

Stone massage hot & cold: 90 min –  995,-

Kombi massage med varm sten: 60 min – 685,-

Gerard’s Chakra Hot Stone Massage

En hot stone massage der afslapper, lindrer spændinger i krop og sind, og med en ekstraordinær afstressende og afbalancerende effekt.

Denne særlige massage, som er baseret på energiterapi, afbalancerer både de fysiske og psykiske energier. Resultatet er perfekt harmoni i krop og sjæl.

Varighed 70 min.

Pris 775,-

Thai-urte-massage

Her masseres med urtebolde, som indeholder en blanding af en lang række specielt udvalgte urter, som ligger i en bold af bomuldsklæde. Urtebolden opvarmes med damp, og når den bruges på kroppen, frigives olierne og de behagelige dufte.

Thai-urte massage har gavnlig effekt på flere måder, bl.a. er den afstressende, lindrer ømhed og smerter i musklerne, nedsætter muskelspændinger, heler og plejer huden, øger blodtilførslen til huden og giver den et sundere udseende, samt hjælper på fordøjelsen ved massage på maven.

Varighed 70 min.

Pris 750,-

Gerard’s Bamboo Massage

Bambusbehandlingen reducerer spændinger, stimulerer sanserne, reaktiverer cirkulationen, former figuren og udjævner huden.

På grund af sin drænende, afslappende og beroligende effekt er det en behandling, som ikke mindst er ideel for sportsfolk. Bamboo bio-ekstrakt olien, som benyttes, er en naturlig anti-age og giver elasticitet, tone og et silkeblødt, jævnt og strålende udseende til huden.

En massage, der går i dybden, efterlader kroppen naturlig træt og med en følelse af velvære.

Varighed 70 min.

Pris 750,-

Gravidmassage

Nyd en dejlig, lindrende graviditetsmassage på en behagelig graviditetsbriks. En graviditet er en stor belastning for kroppen, ofte med lændesmerter, ømme ben og fødder samt spændinger i kroppen til følge.

Mange gravide benytter sig derfor af gravidmassage, som er til gavn for både en selv og barnet. Vi har en massagebriks specielt udformet til dig som er gravid, med god plads til maven. Derfor vil du kunne ligge komfortabelt og afslappet alt imens du nyder den professionelle massage.

Varighed 65 min.

Pris 675,-

Fodmassage

Vores fodmassage starter med et fodbad, hvorefter fødderne masseres. Punkterne på fødderne er i direkte forbindelse med steder og organer i kroppen. Føddernes reflekszoner masseres og trykkes med fingre.

Efter endt massage har du en dejlig fornemmelse af afslappethed – ikke kun i fødderne, men i hele kroppen.

Varighed ca 40 min.

Pris 400,-

Aromaterapi

Sammen udvælger vi de æteriske olier som benyttes i alle dele af behandlingen, som starter med et fodbad, derefter kropsmassage og afslutningsvis et varmt ansigtskompres

Varighed ca. 90 min.

Pris 900,-

Book tid i dag

Book en tid hos os allerede i dag.

Har du spørgsmål?

Kontakt os endelig ned ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Kontakt os i dag på telefon (+45) 93 92 46 00 eller mail info@kapellangaarden.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.